Advies Fondsenwerving

Ben je actief in de culturele sector, en heb je een goed idee dat je werkelijkheid wilt laten worden? Dan is er een grote kans dat je een financiële bijdrage nodig hebt van een fonds of subsidiënt. Cultuur Oost adviseert je hierbij.

fondsen advies sun-glass-game-colors-medium

Dit doen we allereerst door kennis te delen. Bijvoorbeeld via de Wegwijzer Fondsenwerving (pdf) en een Overzicht van fondsen binnen cultuur en maatschappij (pdf). Ook bieden we actuele informatie over fondsen en regelingen in onze nieuwsbrief en via ons Twitteraccount.

Daarnaast verzorgen we opleidingen. Het CultuurCollege heeft een programma over fondsenwerving in het aanbod bij- en nascholing voor professionals in de kunst- en erfgoedsector en het cultuuronderwijs.

En wil je persoonlijk advies? Ook dat kan. Heb je vragen als: welke fondsen zijn er in mijn regio? Welk fonds past bij mijn project? Hoe schrijf ik een goede aanvraag? Bel ons. Wij geven je graag antwoord.

Neem voor meer informatie contact op met Reineke de Vries.

Topics

Kunsten Onderwijs Zorg en Welzijn
Reineke de Vries

Door

Reineke de Vries

Als adviseur en coach werk ik samen met scholen, kunstenaars en culturele instellingen aan cultuureducatie met kwaliteit.

Stel een vraag