Bijeenkomst Netwerk Cultuurpunten

Gelderland telt 26 Coördinatiepunten Cultuureducatie. Deze cultuurpunten vormen een belangrijke schakel tussen de scholen en hun culturele omgeving. Om hen hierin te ondersteunen faciliteert Cultuur Oost het Netwerk Cultuurpunten.

CCE netwerk sep2020

Het Netwerk Cultuurpunten komt minimaal één keer per jaar bij elkaar om best practices te delen, oplossingen te bedenken voor de uitdagingen, inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie.             

Op 23 maart gaat we aan de slag met de wensen en kansen om samen met de Gelderse aanbieders uit het Gelders Netwerk Jeugdpodiumkunsten tot een optimale samenwerking komen. Plaats van actie is de theatervloer van Theater aan de Rijn. Daarna zal Miriam van Meer van Rozet Arnhem de door hen gemaakte ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen’ presenteren.

 

Miranda Siemelink

Contact

Miranda Siemelink

Ik breng als adviseur mensen bij elkaar, stel graag vragen maar luister nog liever. Om zo samen op zoek te gaan naar paden en nieuwe wegen om te nemen in de zoektocht naar de antwoorden. Realistisch, persoonlijk en helder.

Stel een vraag