Cultureel ondernemen in Gelderland

Alles weten over financieringsmogelijkheden in de culturele sector? Provincie Gelderland, Cultuur+Ondernemen en voordekunst organiseren op 8 oktober een informatieve middag voor creatieve makers uit Gelderland.

https—cdn.evbuc.com-images-70705893-140464052473-1-original.20190902-133355

Tijdens deze middag worden verschillende manieren van financiering voor de realisatie van jouw creatieve plannen behandeld. Met verhalen en ervaringen van echte makers over het vinden van geld (en publiek) en presentaties van Cultuur+Ondernemen en voordekunst over de verschillende manieren van financiering, van subsidie tot aan crowdfunding.

Na de presentaties staan Cultuur+Ondernemen, voordekunst en andere regionale partijen, waaronder Cultuur Oost, voor je klaar op de informatiemarkt, waar je al je vragen kwijt kunt. Daarnaast kun je inschrijven voor de speeddates met Provincie Gelderland. Zij vertellen je graag persoonlijk over de vernieuwde subsidieregeling talentontwikkeling voor professionals vanuit de Provincie Gelderland. Tickets voor een speeddate moet je afzonderlijk reserveren.