expositie Riënne Fotografiënne

In de maanden mei een juni exposeert Riënne Fotografiënne, specialist in seniorenfotografie en communicatie ouderenzorg, bij Cultuur Oost.

fotografienne_hossein_68jr_8791

Hossein 68 jaar, WORKOUD sportievelingen met een jaartje meer.

“Ik ben Riënne Fotografiënne en ik fotografeer graag wat jaartjes meer. Graag help ik herinneren, activeren en verbinden van senioren. Dit doe ik door middel van fotografie. Enthousiast makend is het om ‘onze’ ouderen in het fotografische licht te mogen zetten. Aandacht te geven die zij verdienen! Ik verzorg beelden voor communicatie uitingen i.o.v. zorginstellingen of zzp’ers in de zorgsector. Denk aan foto’s voor o.a. de website, folders, brochures.Portretsessies van bewoners bij zorgorganisaties zijn ook zo waardevol. Voor zowel de bewoners als de familie. Heeft u een mooi portret van uw dierbare met een jaartje meer?
Vind het leuk om mijn eigen fotografieprojecten te bedenken en in te zetten zoals de workshop ‘Kijken en Klikken’, expositie WORKOUD sportievelingen met een jaartje meer of het verhalende fotoproject ‘Spraakwater’. Bij dit laatste project komt alles samen…”

website