Workshop Graffiti & street-art door Xander van Soelen

Je ziet het steeds vaker in Nederland: kleine objecten en grote muren die worden omgetoverd tot kleurrijke kunstwerken; street-art en graffiti is helemaal hip! Maar hoe leer je dat nou eigenlijk, want deze lessen kun je niet volgen op de kunstacademie… Gelukkig kan Kunstbende je op weg helpen met een workshop waarbij je de basis skills kan leren om te werken met een spuitbus. Hiervoor werken we samen met de street-art hoofdstad van Gelderland: Ede (ja, echt waar!).

20210318151846-schermafbeelding-2021-03-18-om-15

Xander van Soelen

Eén van de personen achter het street-art team van Astrant is Xander van Soelen. Hij hielp Astrant al aan de Edese Cultuurprijs maar ook een Gelderse nominatie. Als artiest zal hij de workshop hosten en je helpen om de spuitbus onder controle te krijgen.

Workshop Graffiti & street art

Tijdens deze street-art workshop leer je de basis skills van het spuitwerk. Strakke lijnen zetten en een eerste ontwerp zorgen ervoor dat je jouw idee op groot formaat kan uitwerken tijdens de twee uur durende workshop. Welke skills heb je nodig om deel te nemen? Niet veel, want ervaring is niet belangrijk maar motivatie wel. Meld je daarom aan en denk vast na over wat jij wilt leren en zou willen maken! Het eerste uur gaan we elkaar beter leren kennen en werken we aan een schets. Deze schets zal als basis dienen voor het werken op groter formaat. Daar hebben we een uur de tijd voor.

Liselot Peerenboom

Contact

Liselot Peerenboom

Ik werk samen met de adviseurs uit het team participatie, binnen deze samenwerking ligt mijn focus op projecten die een inclusievere samenleving stimuleren.

Stel een vraag