LKCAtelier: Autodidacte kunstprofessionals in onze sector

Wat is de betekenis van certificering van autodidacte kunstprofessionals? Hoe wordt onze sector inclusiever en meer divers met de inzet van autodidacten? We nemen je mee in de visie en bewustwording van variëteiten aan leerroutes die de potentie van individuen tot hun recht laten komen.

Upgrade je CV behaal een CLOCK-certificaat – CultuurCollege

Voor een inclusieve cultuursector is het een ‘must’ om na te denken over de inzet van deze variëteit om cultuur voor iedereen mogelijk te maken. Wat brengt de non-formele leerweg CLOCK voor de autodidacte kunstprofessional? En hoe kan het onderwijs samenwerken met autodidacte kunstprofessionals om leerlingen te inspireren tot een positief toekomstgericht zelfbeeld?

LKCA werkte met Rozet en Cultuur Oost aan de inzet van de CLOCK-tool voor kunstprofessionals. Voor iedereen die geïnformeerd en geïnspireerd wil raken over variaties in leren gericht op de volle potentie van het individu. Werk je als belangenbehartiger of bij een culturele instelling? Ben je maker, docent of teamleider in het onderwijs? Kom inspiratie opdoen over variaties in leren gericht op de volle potentie van het individu.