Next Stop 2022

Next Stop is dé conferentie voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor mensen met een beperking. Met ruimschoots aandacht voor cultuur in het speciaal onderwijs, vso en praktijkonderwijs. Laat je overspoelen met frisse inspiratie en geniet van podiumvoorstellingen, deel je ervaringen, doe mee met de workshops en het kennisfestival met break-out sessies!

metrokaart-31-ph8ijyfn4e0em5n6t80w0af6sms3hgljco6btxo3d4

Het programma
De organisatie van NEXT STOP 2022 heeft voor de conferentie op woensdag 30 maart 2022 inmiddels het programma rond! Onder andere het dansgezelschap Introdans en jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis delen hun kennis en ervaring. Ook is er een gezamenlijke workshop door VTS Nederland en Karin Kotte, bekend van de procesgerichte didactiek. Verder zijn er sessies van Stichting Onbeperkt Genieten en Komt het zien. De conferentie wordt georganiseerd door Plein C, Stichting Kunst & Cultuur, Cultuur Oost en het LKCA en vindt plaats in het Akoesticum in Ede. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de conferentie. Bekijk hier het hele programma.

Voor wie
NEXT STOP 2022 is bedoeld voor cultuurcoördinatoren, beleidsmakers, kunstvakdocenten, (educatie)medewerkers van culturele instellingen en eigenlijk voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor deze doelgroep.

Online bijeenkomsten in aanloop naar de conferentie
In aanloop naar 30 maart organiseren we gratis online bijeenkomsten met keynotes en kennisuitwisseling op de pijlers verdiepen en verstevigen. Vooraf aanmelden is verplicht.

Wil jij meer met kunst en cultuur voor mensen met een beperking? Meld je dan aan voor NEXT STOP 2022!

Marian Meeuwsen

Contact

Marian Meeuwsen

Scholen in het speciaal onderwijs kunnen bij mij terecht als ze vragen hebben over het verankeren van cultuur in hun beleid.

Stel een vraag