Update Corona-maatregelen

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft genomen om het coronavirus in te dammen heeft ook Cultuur Oost alle publieke activiteiten tot in ieder geval 1 juni afgelast. Wij werken grotendeels vanuit huis, maar blijven uiteraard telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Laatste update: 31 maart 2020

Cultuur-Oost-jpeg

De culturele sector is een van de sectoren die hard geraakt wordt door deze crisis. Ook wij zoeken momenteel naar passende manieren waarop we onze prachtige sector in de komende tijd kunnen ondersteunen en houden je via onze gebruikelijke kanalen op de hoogte.

Verschillende initiatieven zijn in de afgelopen tijd al gestart. Zo brengen de Kunstenbond en de Boekmanstichting de gevolgen en inkomstenderving voor zzp’ers en culturele instellingen in kaart middels enquêtes. Minister van Engelshoven praat met belangenorganisaties over een steunpakket voor de culturele sector. Als laatste sluiten wij ons graag aan bij de oproep om, als je het kunt missen, geen restitutie te vragen voor afgelaste concerten, voorstellingen en festivals, of de restitutie te doneren.

De volgende activiteiten van Cultuur Oost worden afgelast. Wij gaan op zoek naar alternatieve data. Deelnemers worden per e-mail op de hoogte gehouden.

  • Alle trainingen en workshops (zowel openbaar als in company) van CultuurCollege tot en met 1 juni
  • De Dag van Acht op 2 april
  • Voorronde Kunstbende Gelderland op 13 april
  • De Kracht van Kunst in Onderwijs over Makersonderwijs op 15 april en Kansen in het vmbo op 25 juni