CultuurCollege: het scholingsbureau van Cultuur Oost

Sinds 2015 verzorgt CultuurCollege landelijke trainingen en opleidingen voor iedereen die met kunst en cultuur aan de slag wil. In de afgelopen vijf jaar leidden ze honderden leerkrachten, kunstenaars, creatief ondernemers, vrijwilligers, ambtenaren, school- en museumdirecteuren en curatoren op. Ook in 2020 blijft CultuurCollege opleidingen en trainingen verzorgen, vanaf 1 januari doen ze dat als onderdeel van Cultuur Oost!

CultuurCollege_1080x1080

Als Gelders netwerk- en expertisecentrum voor kunst, cultuur en samenleving is deskundigheidsbevordering een speerpunt binnen ons programma. Het scholingsaanbod van CultuurCollege is daar een prachtige aanvulling op. Het bestaande aanbod van CultuurCollege zetten we voort, daarnaast gaan we nieuwe trainingen en cursussen ontwikkelen om jou nog een stap verder te helpen. Bovendien kunnen we een deel van de trainingen voor Gelderse deelnemers aanbieden met kortingen tot wel 75%. Deze kortingen worden onder andere mogelijk gemaakt door het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit.

Benieuwd wat ons scholingsbureau voor jou kan betekenen? Bekijk dan het aanbod, of neem contact op via info@cultuurcollege.nl / 026 351 4711

Topics

Kunsten Onderwijs Scholing