Donatie op Locatie

Medewerkers van VSBfonds gaan samen met regionale partners zoals Cultuur Oost het land in. Zij gaan met mensen in gesprek die een initiatief hebben dat lokale of regionale impact heeft. Het gesprek maakt deel uit van de behandeling van aanvragen tot € 10.000,-. Binnen een week na het gesprek horen aanvragers of ze van VSBfonds een donatie krijgen.

donatie op locatie 3 (2)

Heb je een mooi idee waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft? Heb je een goed idee waardoor mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap? Doe dan een aanvraag bij VSBfonds.

Vanaf januari 2019 is het mogelijk om in alle provincies van Nederland iedere laatste donderdag van de maand gesprekken te voeren. In Gelderland zijn deze gespreksronden bij Cultuur Oost. Een donatieverzoek moet wel altijd eerst schriftelijk via het online aanvraagformulier bij VSBfonds worden ingediend.

VSBfonds Donatie op Locatie

Op 9 juni 2018 was VSBfonds aanwezig op het We doen het samen! Festival. Adviseurs van VSBfonds gingen in gesprek met actieve burgers over hun initiatief en ontvingen een donatie van €10.000 als hun initiatief echt iets bijdraagt aan de samenleving.

Topics

Advies Kunst en Cultuur Zorg en Welzijn
Angela Verdurmen

Contact

Angela Verdurmen

Bij Cultuur Oost zet ik me in voor participatie en talentontwikkeling.

Stel een vraag