Een nieuwe identiteit

Wij willen je laten zien wat kunst en cultuur kan betekenen voor mensen. Het plezier en de mogelijkheden die het brengt. Voor kinderen, jongeren en ouderen, voor nieuwkomers en mensen met een zorgvraag. Leren, meedoen en je ontwikkelen. Voor iedereen in Gelderland.

De Oploop #3

Een nieuwe naam

Voor wie ons kent als Cultuurmij Oost: vanaf nu gaan we door het leven als Cultuur Oost. Korter en krachtiger in naam om ons punt nog beter te maken: Een mooier Gelderland door de kracht van kunst en cultuur in te zetten voor inspirerend onderwijs, welzijn in zorg, een rijke leefomgeving en voor innovatie in het bedrijfsleven en de maatschappij als geheel. Open van karakter, fris en met energie, zowel offline als online.

co-logo

Onze nieuwe naam in een vertrouwd kleurpalet

Wij zijn het Gelders netwerk- en expertisecentrum voor kunst, cultuur en samenleving en we zijn er voor iedereen die hier met ambitie aan werkt. We versterken culturele initiatieven, maken resultaten zichtbaar, delen kennis, brengen partijen bij elkaar en brengen innovatie op het gebied van educatie, participatie, talentontwikkeling en maatschappelijke opgaven.

Het punt van kunst en cultuur in Gelderland.

Ik hoop dat je op onze website nieuwe inspiratie vindt om samen Gelderland nog leuker en aantrekkelijker te maken om te wonen, te werken en te leven! Vragen? Stel ze gerust