Talent on the Move

EXTRA AANDACHT VOOR DANSTALENTONTWIKKELING

Talent on the Move zet zich in voor (urban) danstalent in Gelderland. Via verschillende platforms krijgt jong danstalent een kans zich verder te ontwikkelen, te laten zien aan publiek en andere dansfanaten te ontmoeten. Er zijn twee trajecten die aan Talent on the Move verbonden zijn.

pexels-photo-415307-2

1. Coaching en Vrije urban danstraining
Studio26 organiseert in samenwerking met de dansopleiding Urban van Rijn IJssel vrije danstrainingen en persoonlijke danscoaching voor dansers vanaf 15 jaar onder leiding van dansdocent Ro Dhesi. Elke dinsdag- en donderdagavond zijn de danslokalen van Rijn IJssel open en kunnen dansers werken aan hun skills.  Tijdens de trainingen dans je met elkaar, wissel je kennis en ervaring uit en leer je mensen kennen.

2. Show Up!
ArtEZ, Bachelor Docent Dans organiseert tijdens haar talentendagen drie maal per seizoen een Show Up! Op deze dagen krijg je workshops, coaching en de gelegenheid om jouw presentatie in de grote theaterzaal te laten zien aan publiek. De eerstvolgende vindt plaats op 23 maart 2019.

En wil je nog meer doen om jouw talent te ontwikkelen? Dan kun je je aanmelden bij de auditieworkshops of de DansLAB oriëntatiecursus van ArtEZ of de vooropleiding/masterclass dan wel het Fasttrack traject van Rijn IJssel.

TalentontheMove-keyvisual1

Topics

Kunsten Scholing
Angela Verdurmen

Door

Angela Verdurmen

Ik ben vooral bezig met talentontwikkeling en jongeren en volg wat er speelt bij de opleidingen dans, bij gezelschappen en bij jonge makers.

Stel een vraag