Talent on the Move

EXTRA AANDACHT VOOR DANSTALENTONTWIKKELING

Talent on the Move zet zich in voor (urban) danstalent in Gelderland. Via verschillende platforms krijgt jong danstalent een kans zich verder te ontwikkelen, te laten zien aan publiek en andere dansfanaten te ontmoeten. Er zijn drie trajecten die aan Talent on the Move verbonden zijn.

pexels-photo-415307-2

1. Coaching en Vrije urban danstraining
Studio26 organiseert in samenwerking met de dansopleiding Urban van Rijn IJssel vrije danstrainingen en persoonlijke danscoaching voor dansers vanaf 15 jaar onder leiding van dansdocent Ro Dhesi. Elke dinsdag- en donderdagavond zijn de danslokalen van Rijn IJssel open en kunnen dansers werken aan hun skills.  Tijdens de trainingen dans je met elkaar, wissel je kennis en ervaring uit en leer je mensen kennen.

2. Show Up!
ArtEZ, Bachelor Docent Dans organiseert tijdens haar talentendagen drie maal per seizoen een Show Up! Op deze dagen krijg je workshops, coaching en de gelegenheid om jouw presentatie in de grote theaterzaal te laten zien aan publiek. De eerstvolgende vindt plaats op 12 oktober 2019, 14 december 2019 en 21 maart 2020.

En wil je nog meer doen om jouw talent te ontwikkelen? Dan kun je je aanmelden bij de auditieworkshops of de DansLAB oriëntatiecursus van ArtEZ of de vooropleiding/masterclass dan wel het Fasttrack traject van Rijn IJssel.

3. DANS FLAVOURS MATINEE
Danscollectief Arnhemse Meisjes bestaat uit zes professionele dansers van Arnhemse bodem: Inbal Abir, Aida Guirro Salinas, Yeli Beurskens, Anna Fransen, Kim Tuerlings en Fernanda Silva. Ze zijn allen alumni van de ArtEZ dansacademie in Arnhem. Naast Show Up zijn de Dans Flavours Matinees, die 3x per jaar georganiseerd worden, een goed podium voor urban dansers en jong danstalent.

De nieuwe data zijn bekend 5 november 2019, 21 januari 2020 en 21 april 2020. De locatie is Theater aan de Rijn in Arnhem, bezoekers kunnen voor 10 euro een kaartje reserveren. Klik hier voor meer informatie.

TalentontheMove-keyvisual1

Topics

Kunst en Cultuur Scholing
Angela Verdurmen

Contact

Angela Verdurmen

Ik ben vooral bezig met talentontwikkeling en jongeren en volg wat er speelt bij de opleidingen dans, bij gezelschappen en bij jonge makers.

Stel een vraag