Gelders talent verder brengen

Talentontwikkeling stimuleert Gelderlanders hun talenten te ontplooien. Actieve kunstbeoefening die toegankelijk is, daagt mensen uit nieuwe talenten in zichzelf te ontdekken en bevordert hun creatieve vermogen. Creatieve broedplaatsen, scholing en coaching maken Gelderland interessant voor makers en kunstenaars, ook van buitenaf.

groeien door kunst & cultuur

TalentontheMove-keyvisual1

Talent in beweging

Wij stimuleren ontwikkelkansen van jong talent. Zo hebben wij een netwerk van jong urban talent opgezet in Gelderland en stimuleren we de ontwikkeling van creatieve broedplaatsen.

Foto 1 KB-Gelderland-2013-winnaar-fashion-Leroy-Sirosit-van-Halen
145224764833977_18109604_1920

Kunstbende

Kunstbende is een vaste waarde in het programma van Cultuur Oost. Het biedt een podium aan jonge talenten in Gelderland over alle disciplines. Het biedt hen buiten de formele kunstvakopleidingen om podiumervaring en begeleiding daarbij. Stimuleren van talent en onderling van elkaar leren wordt daarin een steeds belangrijker element naast de competitie.

Achtergrond verhalen

1*Uwlxv0o3wRnucIP6-SnR4w

Dans vindt plaats op stations, in velden, in de natuur, in winkelcentra, in verzorgingstehuizen en is daardoor veel laagdrempeliger geworden.

Een artikel van Angela Verdurmen

Lees verhaal

 

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs, wij helpen u graag.