Creatieve makers

Coaching voor creatieve ondernemers

Vaak hebben creatief denkers zelf niet in de gaten hoe waardevol en kansrijk hun ideeën zijn. Als ontwerper, autonoom kunstenaar, theatermaker of musicus ben je gedreven in je vak, maar blijft de zakelijke kant vaak liggen. De adviseurs van Cultuur Oost helpen graag startende en jonge ondernemers in de creatieve sector. Voor Gelderse makers is deze coaching gratis, uitgaande van een schriftelijke intake + 1 uur coaching.

Coaching-op-afstand-CultuurCollege

Coaching

De adviseurs van Cultuur Oost staan klaar voor startende creatieve ondernemers. Via een schriftelijk intakeformulier kun je vooraf jouw specifieke coachingsvragen delen. Op basis van deze intake krijg je in een uur persoonlijke feedback en tips van de adviseurs van Cultuur Oost. Uiteraard is een uurtje kort, maar toch leert de ervaring dat je best veel kunt bespreken

'Als ontwerper, autonoom kunstenaar, theatermaker of musicus ben je gedreven in je vak, maar blijft de zakelijke kant vaak liggen. Bij Cultuur Oost spelen we hierop in door cultuurprofessionals bij elkaar te brengen, trainingen te organiseren en sprekers uit te nodigen via ons scholingsbureau CultuurCollege.' Lily van Engen

Actueel: Ondersteuning voor ZZP’ers in tijden van de coronacrisis

Veel activiteiten vallen stil. ZZP’ers vangen als eerste de economische en financiële klappen op. In de cultuursector zijn zij onze grote flexibele schil. Anders dan in loondienst kun je als ZZP’er niet automatisch terugvallen op een sociaal vangnet. Maar waar kun je dan wel terecht?

Verder lezen

Inschrijven

Schrijf je via onderstaande knop in voor een coachingsessie. Wil je meer informatie of ben je op zoek naar meer coaching? Voor specifieke wensen kunnen we een offerte opstellen op basis van een maatschappelijk tarief. Voor meer informatie kun je ons bereiken via info@cultuurcollege.nl of via 026 351 47 11.

Direct inschrijven

Topics

Creatieve makers
Angela Verdurmen

Contact

Angela Verdurmen

Bij Cultuur Oost zet ik me in voor participatie en talentontwikkeling.

Stel een vraag