Meedoen is de Kunst - middelen

Deel je dak!

Bij Meedoen is de Kunst is scholingsaanbod ontwikkeld op het gebied van vrijwilligersmanagement, ondernemerschap en samenwerking. Ontdek welke trainingen op het gebied van mensen, middelen en mogelijkheden je allemaal kunt volgen om jouw vereniging of stichting toekomstbestendiger te maken.

338247a3-6f30-3347-6ab4-5187b7b46da3

Deel je Dak!

Als vereniging of organisatie heb je een plek nodig om samen te komen, te creëren, oefenen, vergaderen, trainen of ontmoeten. Maar hoe organiseer je een passende voorziening en betaalbaar dak boven je hoofd? Uiteindelijk is het beantwoorden van deze vraag maatwerk. Het is de kunst om te kijken naar eigen maatschappelijk vastgoed of misschien een bestaand leegstaand gebouw. Welke lokale mogelijkheid is voorhanden? Wie zijn (andere) betrokkenen en is samenwerking mogelijk? Wat komt er kijken bij het maken van een plan en hoe maak je de haalbaarheid inzichtelijk? Onderwerpen als beheer en verduurzamen komen ter sprake alsook mogelijkheden voor subsidie, een (aanvullende) fondsaanvraag of sponsoring.

Op een interactieve manier gaan we in gesprek over een toekomstbestendige accommodatie met activiteiten die de leefomgeving versterken. De workshop is bedoeld voor bestuurders/vrijwilligers die zich bezighouden met (toekomstig) maatschappelijk vastgoed.

INSCHRIJVEN 

Meedoen middelen

Topics

amateurkunst cultuurpunten Erfgoed
Thomas van der Ham

Contact

Thomas van der Ham

Kunst en cultuur gaan over identiteit, over perspectief en hoe we met elkaar om willen gaan.

Stel een vraag