Meedoen is de Kunst - Mensen

Nieuwe vrijwilligers in drie stappen

Bij Meedoen is de Kunst is scholingsaanbod ontwikkeld op het gebied van vrijwilligersmanagement, ondernemerschap en samenwerking. Ontdek welke trainingen op het gebied van mensen, middelen en mogelijkheden je allemaal kunt volgen om jouw vereniging of stichting toekomstbestendiger te maken.

338247a3-6f30-3347-6ab4-5187b7b46da3

Nieuwe vrijwilligers in drie stappen

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers maar lukt het niet om deze te vinden? Schrijf je dan in voor de training ‘Nieuwe vrijwilligers in drie stappen’. In deze training ga je jouw organisatie opnieuw ‘ontdekken’ door de ogen van potentiële vrijwilligers. Na afloop heb je:

  • Handvatten om andere groepen mensen aan te spreken en te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie.
  • Inzicht in welke factoren in de vrijwilligersreis (customer journey) ervoor zorgen dat potentiële vrijwilligers afhaken of juist overtuigd raken
  • Een concrete, wervende vrijwilligersvacature die aansluit op de motivaties van jouw beoogde doelgroep die je direct kunt gebruiken
  • De kennis en ervaring in huis om op een andere, innovatieve manier te kijken naar jouw organisatie en vrijwilligerswerk.

Kortom, je leert hoe je jouw eigen organisatie aantrekkelijker, toegankelijker en bekender kunt maken voor nieuwe mensen.

Doelgroep

  • Bestuurders die het vrijwilligersbeleid in hun portefeuille hebben
  • Medewerkers of vrijwilligers die de vrijwilligersgroep aansturen of coördineren

Scholingsaanbod Meedoen uit de Kunst

Heb je als amateurgroep of erfgoedorganisatie ontwikkelvragen of heb je een goed idee waarbij je hulp kunt gebruiken. Wil je samenwerken met onderwijs of het sociale domein? Wil je de verbinding zoeken met de professionele kunsten? Bij Meedoen is de Kunst vind je alle inspiratie, informatie en hulp die je nodig hebt. Er is een scholingsaanbod ontwikkeld op het gebied van vrijwilligersmanagement, ondernemerschap en samenwerking. Ontdek welke trainingen op het gebied van mensen, middelen en mogelijkheden je allemaal kunt volgen om jouw vereniging of stichting toekomstbestendiger te maken.

Inschrijven 

Topics

amateurkunst Erfgoed Scholing
Thomas van der Ham

Contact

Thomas van der Ham

Kunst en cultuur gaan over identiteit, over perspectief en hoe we met elkaar om willen gaan.

Stel een vraag