Regio Arnhem en Nijmegen

Online intervisie diversiteit en inclusie

Cultuur Oost ondertekende in 2019 de Agenda Inclusieve Podiumkunsten en zet zich in om visie-ontwikkeling en beleidsvorming op het gebied van diversiteit & inclusie te stimuleren. Onderstaande training van Schakel025 en Cultuur Academy zetten wij daarom graag in de spotlight. 

10 DEC 2020 | 14:00-16:30 UUR

DIGITAAL

Werken aan diversiteit & inclusie in je organisatie valt soms niet mee. Er zijn veel aspecten om aan te denken: gedrag, houding, organisatiecultuur, commitment, beleid, en strategie. De wil is er vaak wel, maar hoe implementeer je diversiteit en inclusie nu écht in je organisatie? We kunnen ons voorstellen dat je wel eens vastloopt en dat het kan helpen daar met anderen over te sparren. Herken je je hierin? Dan is D&I intervisie wellicht iets voor jou.

In een kleine groep ga je onder professionele begeleiding van Domenica Ghidei Biidu aan de slag met vraagstukken uit de eigen praktijk. Hoe pakken anderen het aan? En hoe kun je elkaar verder helpen? D&I Intervisie zal starten met 3 bijeenkomsten om daarna een eventueel vervolg vorm te geven.

VOOR WIE?

Voor iedereen die zich bezig houdt met diversiteit en inclusie in een organisatie en daarover wil sparren, struikelblokken wil bespreken en ideeën met anderen uit de culturele sector wil delen.

Diversiteit-en-inclusie-fotograaf_-Joost-Klapmuts-75-2048x1365

©JOOST KLAPMUTS

PRAKTISCHE INFORMATIE

Intervisie D&I zal (in eerste instantie digitaal) starten met 3 bijeenkomsten om daarna een eventueel vervolg vorm te geven.

  • 10 dec 14:00-16:30u
  • 14 jan 10:00-12:00u
  • 4 feb 10:00-12:00u

De totale kosten zijn 95,- (ex. btw).

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE

Aanmelden kan via deze link

Angela Verdurmen

Contact

Angela Verdurmen

Bij Cultuur Oost zet ik me in voor participatie en talentontwikkeling.

Stel een vraag