Opfriscursus ICC  - incompany

Deze incompany cursus is bedoeld voor (oud)deelnemers die de basiscursus Interne Cultuurcoördinator hebben gevolgd en is aan te vragen door een cultuurpunt of schoolbestuur.

Kinderen bij zelfgemaakt schilderij

Programma

De onderwerpen en duur van de opfriscursus Interne Cultuurcoördinator bepalen we in overleg. Je kunt kiezen uit de thema’s en onderwerpen die in de basiscursus worden behandeld. Enkele voorbeelden van ontwikkelvragen zijn: Hoe kan ik de visie op cultuureducatie nieuw leven in blazen? Hoe zorg ik voor meer draagvlak in mijn team? Hoe verbind je cultuureducatie aan rekenen, taal en sociaal emotionele ontwikkeling? Hoe kan de school extra financiële middelen verwerven? Hoe kan ik mijn beleidsplan op een eenvoudige manier updaten? Welke bijdrage kan cultuureducatie leveren aan onderwijsvernieuwing?    

Voor wie

Deze incompany cursus is bedoeld voor (oud)deelnemers die de basiscursus Interne Cultuurcoördinator hebben gevolgd en is aan te vragen door een cultuurpunt of schoolbestuur. Op basis van de behoefte en ontwikkelvragen van de deelnemers uit jouw regio zullen we in overleg het programma en de duur van de opfriscursus vaststellen. Dit kan variëren van 1 tot 4 dagdelen van 3 uur. 

Leerdoelen  

De leerdoelen voor de specifieke cursus in jouw regio zullen we samen vastleggen. Na afloop van de cursus hebben de icc’ers hun kennis over de gekozen onderwerpen en de actuele ontwikkelingen van cultuureducatie weer opgefrist.  

Aanvragen offerte 

Mocht je interesse hebben in deze opfriscursus Interne Cultuurcoördinator, vraag dan via onderstaande button een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken zodat het programma volledig aansluit bij jouw regionale of lokale situatie. Aan de hand van dit gesprek maken wij vrijblijvend een offerte op.

offerte aanvragen 

Topics

Onderwijs
Joanne Bobbink

Contact

Joanne Bobbink

Als adviseur bij Cultuur Oost zet ik graag mijn regionale en praktijkervaring in.

Stel een vraag