vereniging, instelling, stichting, cultuuraanbieder

Samen Slim Deelnemers Werven

Een tekort aan leden en vrijwilligers, maar geen idee hoe je dit probleem kunt tackelen? Veel verenigingen en stichtingen in de culturele sector worstelen hiermee. Daarom organiseert Cultuur Oost de LKCA-cursus ‘Samen Slim Deelnemers Werven’.

samenslimdeelnemerswerven-vierkant

Wil je als vereniging, stichting of cultuuraanbieder aan de slag met de vraag hoe je meer leden, vrijwilligers of deelnemers aan jouw organisatie kunt verbinden? Kom dan naar de cursus Samen Slim Deelnemers Werven. In deze cursus leer je hoe je aanbod kunt afstemmen op de behoefte van je (potentiële) deelnemers. We gaan in 3 avonden van anderhalf uur met elkaar aan de slag. Daarnaast maken we gebruik van e-learning. De cursus voorziet jouw organisatie van een nieuwe impuls en direct uitvoerbare ideeën over wervingsbeleid en wervingsactiviteiten. Denk hierbij zowel aan ledenwerving als ledenbehoud.

Het aandeel Nederlanders dat kunstzinnig of creatief bezig is in de vrije tijd blijft gelijk, maar de manier waarop zij deze hobby’s beoefenen verandert. En dat vraagt van aanbieders dat zij daarop inspelen.

Interesse in deze training

Heb je interesse in deze cursus en of wil je meer informatie over deze cursus? Stuur dan een e-mail naar info@cultuurcollege.nl.

Topics

Kunst en Cultuur
Thomas van der Ham

Contact

Thomas van der Ham

Kunst en cultuur gaan over identiteit, over perspectief en hoe we met elkaar om willen gaan.

Stel een vraag