Nieuw perspectief op werk

Tussen kunst en skills

De corona-crisis maakt nog meer duidelijk dat blijvend investeren in jezelf, in kennis en skills, belangrijk is. In de culturele en creatieve sector is dat, vaak door gebrek aan geld, niet vanzelfsprekend. Tussen Kunst & Skills wordt mogelijk gemaakt door Instituut Gak en gemeente Arnhem, deelname is kosteloos. Vanuit Cultuur Oost zetten we daarom dit mooie scholingstraject graag in de spotlight. 

“In de cultuur en creatieve sector is een baan niet slechts een baan. Het is een roeping, een levensinvulling waar met grote toewijding invulling aan wordt gegeven. Soms verandert er iets in jouw leven of in de maatschappij waardoor jouw verdienvermogen onder druk komt te staan. Tussen Kunst & Skills leert je hoe je jouw skills ook in kunt zetten in andere beroepen binnen of buiten de sector.”

 

kk

Al jouw mogelijkheden in beeld

Tussen Kunst & Skills biedt makers en medewerkers binnen de culturele sector een volledig betaald individueel ontwikkelprogramma met coaching, een online leeromgeving, een presentatieplatform en een aanvullende opleiding.

Waarde breed inzetbaar, binnen of buiten de cultuur

Het is een programma dat garant staat voor verrassende ontmoetingen en projecten. Deelnemers ontdekken de waarde van hun skills en worden uitgedaagd deze maximaal te benutten. Én andersom: creativiteit is onderscheidend in iedere sector.

Kosten?

Niets. Deze pilot wordt gefinancierd. We hebben plaats voor tientallen deelnemers die niet alleen zichzelf maar ook anderen willen inspireren. Kijk hoe je mee kunt doen!

Programma

https://www.tussenkunstenskills.nl/aanmelden

Interesse? Zo doe je mee:

  • Op dit moment ben je meerdere jaren werkzaam in de kunst en cultuur sector

  • Het lijkt je interessant om aan een innovatief programma mee te doen en je wilt jezelf binnenstebuiten keren

  • Jouw skills hebben waarde voor andere sectoren, en dat wil je onderzoeken

  • Delen van ervaringen en daarmee anderen inspireren, zit er bij jou standaard in

Het enthousiasme is groot en voor deze pilot is er plek voor dertig deelnemers. Doe mee en meld je aan via https://www.tussenkunstenskills.nl/aanmelden

Angela Verdurmen

Contact

Angela Verdurmen

Bij Cultuur Oost zet ik me in voor participatie en talentontwikkeling.

Stel een vraag