Kunst en Cultuur

Upgrade je CV: behaal een CLOCK-certificaat

Bij CLOCK maak je deel uit van een internationale groep mensen die werken in de creatieve en culturele sector. Zij staan voor het leren van en met elkaar. De groep gaat uit van erkenning van in de praktijk opgedane ervaring, kennis en vaardigheden.

Upgrade je CV behaal een CLOCK-certificaat – CultuurCollege

Programma

Tijdens de bootcamp word je ondersteund in:

  • Het bepalen van jouw niveau door jouw rol in projecten en activiteiten te bespreken die je de afgelopen 2 jaar hebt uitgevoerd
  • Het maken van een online portfolio met bewijzen van jouw toegepaste vaardigheden en ervaring
  • Het afleggen van 3 korte verklaringen over zelfbewustzijn, professionele waarden en professionele ontwikkeling
  • De discussie over jouw praktijk

Hierna word je beoordeeld door 2 gecertificeerde praktijkbeoefenaars uit jouw werkgebied en krijg je een certificaat op sector expert (master), associate degree (HBO) of advanced trainee (MBO, VAVO, Havo) niveau.

Voorbereiding

  • Stap 1. Reserveer de dagen in je agenda en lees dit stappenplan (PDF-download)

  • Stap 2. Meld je aan via info@cultuurcollege.nl, we bekijken je aanmelding en stemmen dit af met Angela Verdurmen, adviseur Cultuur Oost.

  • Stap 3. Zorg dat je tenminste 5 jaar praktijk ervaring hebt en bewijsmateriaal van tenminste 4 projecten die niet ouder zijn dan 2 jaar, waarin jij een rol van betekenis speelt.

Sponsoring

De eerste 10 kandidaten die zich inschrijven worden gedeeltelijk gesponsord door de drie partnerorganisaties. Certificering kost 1500 euro, maar dankzij sponsoring kandidaten betalen slechts 500 euro eigen bijdrage.

Bel ons gerust of ook jij gesponsord kan worden. Wij zijn te bereiken op 026-3514711 (ma t/m do) of mail ons via info@cultuurcollege.nl

Redouan Ait Chitt (professioneel breakdanser, dansschooleigenaar) over het najagen van je dromen en hoe een CLOCK-certificaat daarbij helpt.

Saskia Kettelerij (theatermaker) over haar ervaring met het CLOCK-traject. Ze is terecht trots op het behalen van het CLOCK certificaat.

Partners

In Nederland werkt Cultuur Oost samen met LKCA en Rozet samen aan de doorontwikkeling en implementatie van CLOCK.

 

Meer informatie

Heb je vragen over het CLOCK-certificaat? Bel ons via 026-3514711 (ma t/m do) of stuur een e-mail via onderstaande knop.

Neem contact op

Topics

Kunst en Cultuur
Jolanda Kosman

Contact

Jolanda Kosman

Ik werk achter de schermen van het CultuurCollege. Eigenlijk doe ik alles wat met het scholingsaanbod te maken heeft: ik organiseer, communiceer, werf, plan en administreer.

Stel een vraag