Regio Arnhem-Nijmegen

ONLINE WORKSHOP DIGITALE TOEGANKELIJKHEID

Cultuur Oost ondertekende in 2019 de Agenda Inclusieve Podiumkunsten en zet zich in om visie-ontwikkeling en beleidsvorming op het gebied van diversiteit & inclusie te stimuleren. Onderstaande training van Schakel 025 en Cultuur Academy zetten wij daarom graag in de spotlight. 

10 DEC 2020 | 14:00-17:00 UUR

DIGITAAL

Wil je ervoor zorgen dat iedereen ongeacht zijn of haar beperking toegang heeft tot alle (digitale) informatie, formulieren en gegevens van je organisatie? Dan is het verbeteren van de digitale toegankelijkheid van je website een belangrijk aandachtspunt. De voordelen zijn o.a. een betere gebruikerservaring, betere vindbaarheid van je informatie en minder kosten. Belangrijker nog: zelfredzaamheid en eigen regie voor iedereen. Met kleine aanpassingen in je ontwerp of content zorg je er al voor dat meer mensen toegang hebben.

In deze workshop neemt Eric Velleman van stichting Accesibility je stap voor stap mee in do’s and dont’s voor je website. Tijdens de workshop verkrijg je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, inzicht in het gebruik van je website en hoe deze wordt ervaren door bezoekers met een functiebeperking. De workshop heeft een interactief karakter en biedt deelnemers de mogelijkheid om eigen vragen in te brengen of een praktijkcasus te bespreken. Natuurlijk ga je naar huis met quick wins en weet je welke rol jij kunt spelen in het verbeteren van je digitale toegankelijkheid.

VOOR WIE

De kennissessie is bedoeld voor directeuren, marketeers en anderen die direct of indirect betrokken zijn bij de website of app van jouw organisatie.

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE

Aanmelden kan via deze link.

john-schnobrich-yFbyvpEGHFQ-unsplash-2048x1290 (1)
Angela Verdurmen

Contact

Angela Verdurmen

Ik ben vooral bezig met talentontwikkeling en jongeren en volg wat er speelt bij de opleidingen dans, bij gezelschappen en bij jonge makers.

Stel een vraag