De kracht van kunst in cultuurparticipatie #4 Wat is cultuur zonder zzp’ers?

De kracht van kunst in cultuurparticipatie laat inspirerende denkers en doeners uit het veld aan het woord over kansen en uitdagingen in de dagelijkse praktijk. In de kunst- en cultuursector wordt het overgrote deel van de banen vervuld door zzp’ers en dit percentage is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. In deze kracht van kunst sessie leer je hoe je als zzp’er kan aansluiten bij de actuele ontwikkelingen en financiële stromen binnen de culturele sector.

Kracht van kunst sessies5

In het programma komen de volgende vragen aan bod:

  • Welke kansen en mogelijke samenwerkingen liggen er op het gebied van cultuur als middel tot cultuurparticipatie – ? Welke competenties en kennis heb je daarvoor nodig?
  • Hoe kun  je jouw expertise en ervaring inzetten in het onderwijs? Wat wordt daarr van je verwacht en hoe kun je de benodigde competenties ontwikkelen?
  • Fondsen en subsidies, óók voor zzp-ers. Hoe je praktisch en zonder hoofdpijn steun voor jouw project of jouw ontwikkeling kunt aanvragen.

Er is ruimte gereserveerd om ieders vragen te beantwoorden tijdens deze online bijeenkomst.

Lily van Engen

Contact

Lily van Engen

Samen met bestuurders, beleidsmakers en ondernemers zoek ik naar verbinding met de culturele sector om actuele uitdagingen aan te gaan.

Stel een vraag