De Oploop #5

Cultuur Oost laat op deze provinciebrede netwerkbijeenkomst ook in 2020 weer zien wat de Kracht van Kunst is. Aan de invulling van het programma wordt druk gewerkt. Het programma wordt in februari bekend gemaakt. Aanmelden voor de Oploop is al mogelijk.

Duurzaam vervoer

Samen met de bus
Voor deze Oploop stimuleren we het gezamenlijk reizen. We regelen een bus naar Nunspeet vanuit Arnhem. De bustijden staan vast. We willen uiterlijk 24 februari weten of je meereist. Opgeven hiervoor kan alleen via het aanmeldingsformulier voor de Oploop.

Samen met de auto
Een andere mogelijkheid, waar wij graag een oproep voor doen, is een lift regelen via www.blablacar.nl. Wanneer je zelf met de auto rijdt, voer je jouw rit naar Veluvine Nunspeet in op de site. Anderen kunnen reageren als het vertrekpunt hen uitkomt. De site werkt zeer eenvoudig. Beter voor het milieu en leuke manier om al in gesprek te komen met bezoekers aan de Oploop uit dezelfde omgeving.

Kom je ook?
Donderdag 12 maart 2020 13.00 – 19.30 uur Veluvine Nunspeet. Kom je met meerdere mensen vanuit een organisatie, dan graag per persoon een formulier invullen. Het blokkenschema met tijden en locaties van de programmaonderdelen wordt begin maart bekend gemaakt. Aanmelden voor specifieke onderdelen hoeft niet.

Aanmelding De Oploop #5

  • Eet je mee om 18.00 uur (vegetarisch buffet) ja of nee?
  • Ik reis graag mee met de gratis bus vanuit Arnhem (vertrek Arnhem 12.00 uur, aankomst Arnhem 20.30 uur)
  • Ik ga een lift aanbieden op blablacar
  • Ik ga een lift zoeken op blablacar

 

De Oploop 2019

De Oploop #4 in 2019

Harm Baaijens

Door

Harm Baaijens

Ik coördineer en produceer festivals, producties en bijeenkomsten met jongeren en kinderen als doelgroep.

Stel een vraag