De Oploop #5

Cultuur Oost laat op deze provinciebrede netwerkbijeenkomst ook in 2020 weer zien wat de kracht van kunst is. Het programma is bijna definitief en staat hier. Deelnemen aan De Oploop is kosteloos, wel graag even aanmelden.

Duurzaam vervoer

Samen met de bus
Voor deze Oploop stimuleren we het gezamenlijk reizen. We regelen een bus naar Nunspeet vanuit Arnhem. We wilden uiterlijk 24 februari weten of je meereist. Opgeven hiervoor is inmiddels niet meer mogelijk.

Samen met de auto
Een andere mogelijkheid, waar wij graag een oproep voor doen, is een lift regelen via www.blablacar.nl. Wanneer je zelf met de auto rijdt, voer je jouw rit naar Veluvine Nunspeet in op de site. Anderen kunnen reageren als het vertrekpunt hen uitkomt. De site werkt zeer eenvoudig. Beter voor het milieu en leuke manier om al in gesprek te komen met bezoekers aan de Oploop uit dezelfde omgeving.

Kom je ook?
Donderdag 12 maart 2020 13.00 – 19.30 uur Veluvine Nunspeet. Kom je met meerdere mensen vanuit een organisatie, dan graag per persoon een formulier invullen. Het blokkenschema met tijden en locaties van de programmaonderdelen wordt begin maart bekend gemaakt. Aanmelden voor specifieke onderdelen hoeft niet.

 

[72dpi] De Oploop 2020 – Marcel Krijgsman – 065

De Oploop #4 in 2019